nieuws

 

De Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW) reikt sinds 1989 een Jaarprijs uit aan die winkelgebieden die een attractief en toekomstbestendig winkellandschap voor de consument zijn. De winnaar van de NRW Jaarprijs dient ter inspiratie voor consumenten en ondernemers. Tijdens de vergadering van 2 juni op PROVADA zijn de nominaties voor de NRW Jaarprijs 2015 bekend gemaakt.

Het Vlaardingse Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier is hierbij officieel genoemd als kanshebber op de prestigieuze Jaarprijs. Een grote eer voor de ontwikkelaars van dit winkelgebied. De NRW Jaarprijs bestaat uit een speciaal daarvoor ontworpen trofee die eigendom van de winnaar wordt, alsmede een oorkonde.

De jury van de NRW Jaarprijs bestaat uit leden van het Bestuur en de Raad van Toezicht van NRW. Als aanvulling daarop zijn er enkele externe deskundigen vanuit stedenbouwkunde/architectuur, overheid, detailhandel, duurzaamheid en consument. De jury treedt op als beoordelingscommissie. Alle genomineerde projecten worden door de jury bezocht.

Alle genomineerde inzendingen worden gepresenteerd tijdens de uitreikingsceremonie op 16 september 2015. Voordat dit plaatsvindt, is er de jurering. Deze vindt plaats in vier fases: aanmelding, onderzoek, jurybezoek en presentatie project.

Het Vlaardingse Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier zit in de een na laatste fase, namelijk die van het jurybezoek dat spoedig zal volgen. De jury bekijkt alle facetten van een winkelcentrum zoals onder andere: bereikbaarheid, parkeergelegenheid, aanbod winkel, horeca, architectuur, openingstijden, veiligheidskenmerken, bezettingsgraad winkelpanden en positionering. Indien een winkelgebied overal voldoende scoort, mogen vertegenwoordigers van dat gebied een presentatie houden voor de jury. Nadat alle genomineerden hebben gepresenteerd, zal de jury beraadslagen en wordt bepaald welk winkelgebied de Jaarprijs heeft gewonnen.

Een spannende periode dus voor het Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier dat in potentie wordt gezien als een van de mooiste en beste winkelgebieden van Nederland!

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste nieuws, aanbiedingen en info over evenementen!

* verplicht veld
 

Laatste nieuws

Winkelcentrum van Hogendorpkwartier bestaat 5 jaar! Dat wordt groots gevierd op 30 maart 2019 met een Muziek & Food festival!

 

December 2013 werd het Winkelcentrum van Hogendorpkwartier in Vlaardingen geopend. We zijn nu 5 jaar verder en duidelijk is, dat dit winkelcentrum een belangrijke behoefte invult in de regio Vlaardingen en directe omgeving. Om het 5-jarig bestaan te vieren, heeft de winkeliersvereniging van Hogendorpkwartier een mooi muziekprogramma opgesteld. Niet alleen de bezoekers/ bewoners van de wijk Ambacht en omstreken worden uitgenodigd om dit feest mee te komen vieren, maar ook heel Vlaardingen en omstreken is welkom op deze dag vol leuke activiteiten.

Lees meer...

Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier genomineerd voor prestigieuze NRW Jaarprijs!

Lees meer...

Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier Vlaardingen in het Nieuws

Bekijk hier de film:

Lees meer...