nieuws

Bekijk hier de film:

 

Op de plek van het bestaande middenblok aan de Van Hogendorplaan is een jaar geleden een nieuw winkelcentrum ontstaan bestaande uit circa 6.500 m2 winkels en 125 woningen.
De winkels van het nieuwe winkelcentrum zijn grotendeels de lokale ondernemers, aangevuld met enkele landelijke ondernemers.

Wij waren benieuwd hoe alle partijen terugkijken op o.a. de samenwerking met elkaar en hoe zij het nieuwe winkelcentrum nu ervaren.

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste nieuws, aanbiedingen en info over evenementen!

* verplicht veld
 

Laatste nieuws

Winkelcentrum van Hogendorpkwartier bestaat 5 jaar! Dat wordt groots gevierd op 30 maart 2019 met een Muziek & Food festival!

 

December 2013 werd het Winkelcentrum van Hogendorpkwartier in Vlaardingen geopend. We zijn nu 5 jaar verder en duidelijk is, dat dit winkelcentrum een belangrijke behoefte invult in de regio Vlaardingen en directe omgeving. Om het 5-jarig bestaan te vieren, heeft de winkeliersvereniging van Hogendorpkwartier een mooi muziekprogramma opgesteld. Niet alleen de bezoekers/ bewoners van de wijk Ambacht en omstreken worden uitgenodigd om dit feest mee te komen vieren, maar ook heel Vlaardingen en omstreken is welkom op deze dag vol leuke activiteiten.

Lees meer...

Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier genomineerd voor prestigieuze NRW Jaarprijs!

Lees meer...

Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier Vlaardingen in het Nieuws

Bekijk hier de film:

Lees meer...