acties - evenementen

 
Op zaterdag 17 november is iedereen op het Van Hogendorpkwartier! Dan brengt namelijk Sinterklaas een bezoek aan het winkelcentrum, samen met zijn Pieten. Het wordt een dolle boel, met vrolijke muziek, lekkers voor iedereen en malle streken van de Pieten. Alle kinderen kunnen zich gratis laten schminken. Alle vaders en moeders genieten van die blije gezichtjes en de feestelijke sfeer. Iedereen is welkom op dit geweldige feest!
Zorg dat u er bij bent!
 
Programma Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier:
11:00-13:30 uur: kinderen kunnen GRATIS geschminkt worden in alle gewenste kleuren.
11:50 uur: Aankomst Pietenband
12:20-13.00 uur: Sinterklaas en zijn pieten bezoeken het winkelcentrum!
 
De kinderen die geschminkt willen worden. Zie de voorbeelden.
 

De succesvolle kassabonnenactie van het Van Hogendorpkwartier is er weer.

Tot en met 29 november organiseren de winkeliers van het Van Hogendorpkwartier een kassabonnenactie. Deelname aan de actie is gratis. De actie werkt als volgt: bij elke winkelier zijn gratis deelname enveloppen te verkrijgen Deze dienen gevuld te worden met 3 willekeurige kassabonnen van drie verschillende winkeliers per envelop. Het bedrag op de kassabon maakt niet uit, ook de kleinste aankopen doen mee met de actie.  Iedereen die meedoet, maakt kans op het winnen van een goed gevulde Van Hogendorpkwartier Cadeau Shopper. U kunt meedoen zo vaak u wilt.

De enveloppen kunnen worden ingeleverd in de Engelse rode brievenbussen bij Boons Markt of Van Kortenhof.

De uitreiking van de prijzen vindt plaats op zaterdag 1 december a.s. Iedereen krijgt een uitnodiging, dus zorg dat u dan sowieso aanwezig bent om uw eventueel gewonnen Van Hogendorpkwartier Cadeau Shopper direct in ontvangst te kunnen nemen!

 *Inhoud van elke Van Hogendorpkwartier Cadeau shopper kan verschillen, de tas op de foto kan qua inhoud verschillen van de Shopper die u ontvangt.

 


 

Het kloppende hart van de nieuwe Babberspolder is het winkelcentrum in het Van Hogendorp Kwartier.

Oppervlakte: maar liefst 6.500 vierkante meter, de winkels bieden een gevarieerd en compleet aanbod ten behoeve van de dagelijkse boodschappen met daarnaast een aantal modegerelateerde winkels.! Met het Van Hogendorp Kwartier heeft Babberspolder een volwaardig winkelcentrum. Ook aan parkeren is gedacht: er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen.