Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

December 2013 werd het Winkelcentrum van Hogendorpkwartier in Vlaardingen geopend. We zijn nu 5 jaar verder en duidelijk is, dat dit winkelcentrum een belangrijke behoefte invult in de regio Vlaardingen en directe omgeving. Om het 5-jarig bestaan te vieren, heeft de winkeliersvereniging van Hogendorpkwartier een mooi muziekprogramma opgesteld. Niet alleen de bezoekers/ bewoners van de wijk Ambacht en omstreken worden uitgenodigd om dit feest mee te komen vieren, maar ook heel Vlaardingen en omstreken is welkom op deze dag vol leuke activiteiten.

Wat gaat er gebeuren?
Op zaterdag 30 maart 2019 wordt op het grote plein omgetoverd in een GRATIS Vlaardings muzikaal feest voor iedereen. Hier zullen diverse artiesten optreden, de meeste zijn afkomstig uit Vlaardingen.

Daarnaast wordt een horecaplein gerealiseerd dat gevuld wordt met foodtruck en stands waar bezoekers een hapje een drankje kunnen nuttigen. Deze hapjes en drankjes worden tegen betaling aangeboden. Het feest start om 12.00 uur met het eerste optreden en duurt tot ongeveer 18.00 uur; de eindtijd kan iets uitlopen in verband met de verwachte opkomst en gezelligheid. Op het winkelcentrum zullen tevens diverse winkeliers aanwezig zijn met standjes waarin leuke aanbiedingen te vinden zijn. Kortom één groot feest vol muziek, lekkernijen en voordeeltjes.
 
Foodtruck, stands met hapjes en … volop artiesten!
Het horecadeel biedt plaats aan standjes van de food-winkeliers. Ook het wereldberoemde merk Vulcaanbier uit Vlaardingen is met een stand vertegenwoordigd! De achtergrondmuziek voor de gehele dag wordt verzorgd door DJ Tim Dreamex. Verder zijn er optredens van onderstaande artiesten. Alle optredens zijn GRATIS bij te wonen.

MUZIEKPROGRAMMA

12.00 uur : Amazing Stroopwafels; een Vlaardingse/ Rotterdams Nederlandstalige band, een echte straatband die beroemd is om hun dynamische optredens en contact met het publiek

12.40 uur : Drieëlle, een zangeres met een gouden keel en een aanstekelijk enthousiasme op het podium

13.20 uur : The Suspenders Twee Vlaardingse broers die samen met het publiek vrolijke nummers spelen.

14.00 uur : Dameskoor “Uit volle borsten”, een bekend kleurrijk gezelschap met accordeon en gitaarspel, en soms een lekker plukkende contrabas.

14.40 uur : Drieëlle, nu met een heerlijk Abba Agnetha Poppourri

15.30 uur : De Wannebiezz, een trio die de somberste dag vrolijk kleurt en het publiek meekrijgt, zeer bekend in Vlaardingen een op zeker een must-see en must-hear.

16.10 uur : De Vaart, de afsluiter van het Muziek & Food festival, de bekende muzikale vriendengroep die een feestje kunnen bouwen, een losgeslagen bende met een lach en een traan.

(Aanvangstijden onder voorbehoud).

 


 

Het kloppende hart van de nieuwe Babberspolder is het winkelcentrum in het Van Hogendorp Kwartier.

Oppervlakte: maar liefst 6.500 vierkante meter, de winkels bieden een gevarieerd en compleet aanbod ten behoeve van de dagelijkse boodschappen met daarnaast een aantal modegerelateerde winkels.! Met het Van Hogendorp Kwartier heeft Babberspolder een volwaardig winkelcentrum. Ook aan parkeren is gedacht: er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen.