Home

 

 

 

 

 

 

 

 

De richtlijnen van het RIVM zorgen ervoor dat onze bezoekers van de winkels ook soms buiten moeten wachten voor ze naar binnen mogen. Geen ideale situatie, maar het is voor ieders veiligheid. Het was de afgelopen weken meestal heerlijk weer dus echt een probleem was dat buiten staan niet, je kon extra lang genieten van de zon. Nu het weer wat slechter is geworden, laat het Van Hogendorpkwartier haar bezoekers aan de 'foodlaan' natuurlijk niet in de regen staan. Deze winkeliers hebben een fantastische oplossing bedacht. Moet u nog even wachten voor u bij een van deze winkeliers naar binnen mag? Dan staat u in ieder geval droog!


 

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste nieuws, aanbiedingen en info over evenementen!

* verplicht veld
 

Laatste nieuws

Winkelcentrum van Hogendorpkwartier bestaat 5 jaar! Dat wordt groots gevierd op 30 maart 2019 met een Muziek & Food festival!

 

December 2013 werd het Winkelcentrum van Hogendorpkwartier in Vlaardingen geopend. We zijn nu 5 jaar verder en duidelijk is, dat dit winkelcentrum een belangrijke behoefte invult in de regio Vlaardingen en directe omgeving. Om het 5-jarig bestaan te vieren, heeft de winkeliersvereniging van Hogendorpkwartier een mooi muziekprogramma opgesteld. Niet alleen de bezoekers/ bewoners van de wijk Ambacht en omstreken worden uitgenodigd om dit feest mee te komen vieren, maar ook heel Vlaardingen en omstreken is welkom op deze dag vol leuke activiteiten.

Lees meer...

Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier genomineerd voor prestigieuze NRW Jaarprijs!

Lees meer...

Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier Vlaardingen in het Nieuws

Bekijk hier de film:

Lees meer...